torsdag, juli 05, 2007

Kuwait eller hybel??

Ifølge de som var tilstede i de sene nattetimer hos Turi i går, fant jeg visstnok på to nye målestokker i natt.. Jeg satt med ett atlas i fanget og funderte på hvor mange rare land det egentlig finns i verden, da jeg plutselig kom over Kuwait - og delte med de andre som var tilstede at Kuwait faktisk er et ganske lite land! (Tipper du ikke finner det på kartet engang!) Siden vi da nettopp hadde snakket om den minimale hybelen til Solveig, trodde de (dumme som de var) at jeg mente at Kuwait var " nesten like lite som hybelen til Solveig (som vel og merke IKKE er i støste laget.).

(For dere som synes dette er fint lite interessant - synd for dere! For dette er min blogg! Hoho..)


Uansett - Det hele ble dradd ganske langt og det ble egentlig rimelig vittig! Jeg tenkte det ville være frekt av meg å ikke opplyse bloggerfolket om disse nye måleenhetene, så jeg bestemte meg for å skrive en post! Til alles fryd og glede!Altså:
  • Kuwait er NESTEN like stort som hybelen til Solveig

og

  • Hvis du har tenkt å besøke Kuwait - Pass på så du ikke løper forbi!

6 kommentarer:

Hilde sa...

HAHAHA!! Fantastisk!
-Hvor stor er hybelen din sa du?
-Tja, en smule større enn Kuwait tenker jeg...

Ska passe på så ikke jeg løper forbi neste gang jeg er i området.

-Hvor langt er det til dyreparken?
-Ca to runder rundt Kuwait.

Ingvill sa...

Helt ærlig, jeg følte liksom ikke at Kuwait var et eget land en gang.. Har jo alltid hørt om det, men tenkte det var en by, jeg...

Men hvis det er på størrelse med Solveig sin hybel, er det vel bare plass til en by i det landet, og det må vel være byen Kuwait.. ;)
Schnakkast!

torstein sa...

Hei, hei halå

KUWAIT

Anonym sa...

Kuwait er fint...

Hilde sa...

Til min store glede henger det nå en pingvin på nøkkelknippet mitt! Den er ikke så veldig stor, med andre ord på størrelse med Kuwait. Men åå så fin den er!

Torstein har du en gresshoppe på dine nøkler?

Ingvill sa...

Nå synes jeg du kan lage en ny post snart;)
trenger noe å lese på!