onsdag, februar 07, 2007

Stille før stormen...

Akkurat nå er jeg himla varm på mitt høyre øre etter å ha kjadra med Eline på telefonen i den siste timen.. Det var koselig! Men nok om det..

I kveld har jeg faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig! Og det tror jeg er første kvelden på veldig veldig lenge.. Så egentlig var det litt deilig! Jeg tror jeg trengte en sånn kveld nå for på fredag braker det løs med produksjonsuke med musikalen på skolen, så da blir det trekkspill for alle penga! Det er virkelig verd å komme bare for å se meg og Torvik spille trommer og trekkspill iført kort skjørt og korsett!! (ja du hørte riktig; trekkspill i korsett - lekkert!) Så selv om vi (i hvert fall meg og Torvik) har vært dritleie av Cabaret siden før jul, så må jeg si at jeg tror det blir bra! (saken er den at vi har liksom vært stuck nede i det bittelille bandrommet i kjelleren og spilt ompapa-ompa-ompapapa-ompa mens til evig tid, mens alle andre har danset og sunget og dramatisert og lekt, så vi har kanskje virket litt negative, men nå er det jo snart premiære, så fra nå av skal vi stå frem som de rette glakristne jentene vi er og si at Cabaret blir gøy!).

Så for å drive litt aktiv reklame kan jeg jo si at alle må ta turen innom Cabaret sin hjemmeside og henge i å bestille billetter før det blir fullt! Og for de som tviler, så har jeg innført en regel: For alle som kjenner meg eller noen andre fra vår herlige klasse er det OBLIGATORISK OPPMØTE!! (OBS, OBS: Det vil bli ført fravær!!). Dere er så heldige ha hele 8 forestillinger å velge mellom (16. - 22. februar) så ingen unnskyldning er god nok..

Ellers så har jeg et herlig liv! Her om dagen spiste jeg f.eks. 7 retters middag (ja, du leste riktig; 7 retter) med min kjære! Det er ikke akkurat feil å ha en kjæreste som er kokk=) hehe.. OG snøen har ankommet nok en gang!! OG snart er det jo Hovdentur!! JIPPI! Hvilket fint liv=)


-Life is a cabaret, old chump! Come to the cabareeet!!

12 kommentarer:

torstein sa...

Steike det er ikke værst å blir nevnt i bloggen;) hehe!
Hovden blir livet! synd for folk som går glipp av det!
Kan inrømme at jeg skal le av deg når du grooover trekkspillet:P for det er harry, men fet!

Anonym sa...

Cabaret er såååå gøy!
Kom eller dø..

Katrine sa...

Det er fullt lov å le av meg på trekkspill! jeg ler hver dag selv;) men sant som Torvik sier, kom eller dø!!

Hilde sa...

Jeg skal så klart komme og le av dere. Det er noe jeg ikke vil gå glipp av. Ellers er det vel bare å innse at mine kjøttkaker blir utkonkurrert av Torsteins 7 retter. Hurra for den!

Ellers gleder jeg meg til å rocke Tveit! Hurra!

torstein sa...

Hilde du tapte så det sang:P

Anonym sa...

Bra post:)

Hilde sa...

Jeg må bare få sagt til mitt forsvar at mine kjøttkaker var KJEMPE gode! Iallefall siden det var første gang siden 5 klasse at jeg lagde kjøttkaker i det heile tatt.

torstein sa...

Ja du er flink du Hilde;)

Vilde sa...

7 retter?? Imponert! Hilde er det snart tid for min middag??

Hilde sa...

Joda, komper skal det bli Vilde! Må bare finne en dag som det passer fint. Og så er det jo viktig med gode råvarer (altså poteter). Men vi må også seriøst begynne å lese teori (altså til bil).

Anonym sa...

Er det no dato da kjentfolk skal på Cabaret???

Katrine sa...

Torstein har nok utkonkurrert dere alle sammen;) men jeg sier ikke neitakk til en kjøttkakemiddag til!
Det er endel som skal på søndagen tror jeg, Anders.. Så du må bare hive deg på gjengen! Det er virkelig verdt å få med seg Lisbeth i fatsuit og meg og Torvik i korsett, for ikke å glemme mine fantastiske trekkspillferdigheter!!
Kom kom kom alla i hopa!