fredag, september 07, 2007

Hej hej, hallå!

Siden alle mine venner nå sitter rundt omkring i verden og i Norges land og helt sikkert funderer veldig på hva jeg driver med på denne skolen langt vest, innerst i en fjord, så tenkte jeg at dere ville bli riktig så fornøyde hvis jeg skrev en ny post!

Jeg har altså flyttet på flesket siden sist, og nå bor jeg altså innerst i en fjord kalt Nordfjord, sammen med 117 andre folk jeg stort sett ikke aner hvem er enda.. Jeg bor på rom sammen med Anniken, ei veldig hyggelig jente fra Oslo, og jeg tror vi kommer til å få det veldig bra i lag!

Vi har på de to ukene jeg nå har tilbringt her, allerede rukket å dratt på en dagstur med hele skolen andre dagen, en tredagerstur med først bare linja, før vi traff resten av skolen langt inni gokk! Og den siste uka har vi vært på tredagers elvepadlingstur med linja.

På den første linjeturen våkna vi etter første natt i telt med totalt fremmede folk, og fant en lapp hvor det stod at læreren vår og stippen (stipendiaten) vår hadde stukket av, og at vi måtte finne veien alene.. Det var en ganske stor utfordring siden bare noen bittefå av oss kunne kart og kompass, og siden vi traff på både regn, sludd, SNØ!!, sol, vind og tåke på vår ganske så lange tur aleine.. Men det var veldig koselig og jeg tror vi lærte en del av det alle sammen:p
Eline klarte jo da selvfølgelig å tråkke over nok en gang, (denne gangen i samme bein som ho brakk i fjor..) og ho hinka seg ned til leirplassen.. Men ho er god igjen nå og alle hjerter gleder seg<3

Elvepadlinga denne uka er forresten noe av det gøyeste (eller skal jeg ta etter med ei gang å begynne å si skikkelig LØJE som alle de hersens rogalendingane gjør??) jeg har gjort noen gang! Utrolig kick, og en sykt deilig mestringsfølelse når du først får det til.. jeg har bare en ting å si: Prøv det!!

Ellers så har jeg allerede rukket å blitt styremedlem i "C-sal-styret" (C-salen er et rom på skolen hvor vi arrangerer kristne møter ei gang i uka), en oppgave jeg er veldig spent på å gå i gang med!

Og så har jeg faktisk fått meg noen venner.. så ikke fortvil, jeg er ikke så ensom som dere kanskje tror.. Jeg har det rett og slett veldig bra! Skal prøve om jeg kan få lagt ut litt bilder etterhvert, men nå må jeg gå å se til Anniken (romvenninna mi) som fikk hjernerystelse her om dagen og må holde senga.. Stakkars liten.. Tror jeg må gå å leke litt med ho!

Mens dere venter på en ny sjarmerende oppdatering kan dere jo hygge dere med min nye oppdagelse: Jodling! Her er en liten smakebit:

http://www.youtube.com/watch?v=67rc96joOz8%20


Hei og hå, lev vel, sov godt og alt det der..!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Da ble jeg den første til å kommentere, ikke verst ;)

Gøy å få en oppdatering på hvordan du har det! Gleder meg til å lese flere fremtidige blogger...
Lover deg at jeg skal skrive brev, men venter til jeg har begynt på dts'en, så har jeg noe artig å skrive om...

God bless!

Ingvill sa...

Gøy å høre fra deg;)
Høres ut som om dere har det fint!

PS. hils dobbeltgjengern min, da;) Og ikke minst til Eline også, stakkars, ho har et umulig bein;)

Wibeke sa...

heyhey dobbeltgjengeren min! æg helse tebage igjen! =)

katrine æ forresten ei fantastisk jille jenta, æ kjempekjekt å gå i klasse mæ na!! =)=) (forsto dokke dæ..?? =D)

Hilde sa...

Jeg forsto!

Hurra for oppdatering! Håper du har fått brevet mitt, og synes litt synd på meg når du har det så gøy. For det høres jo ut som du virkelig koser deg, og det må du så absolutt fortsette med! Nå har jeg kommet hjem fra styretur til homborsund, med hele 5 styremedlemmer! En veldig koselig tur spør du meg =)

Men du får kose deg videre, så gleder jeg meg som en flodhest til du endelig kommer hjem igjen!

Hej hej!

Lisbeth sa...

Hei Katrine! Gøy å høre at du trives, selv om jeg egentlig ikke hadde ventet noe annet. Er det sånn at du har frihelg til helga?

Anonym sa...

Heia Katrine! Gøy å lese om hvordan det har vært de første ukene på Nordfjord!!! Jeg har det knall i Bolivias hovedstad... En av de andre volontørene kommer faktisk fra Nordfjord;-) Glad i deg! klem

Line sa...

Hei! At jeg skulle finne deg her ute i den store nettverden!!Ja, dette var gøy. Høres jo ut som du har det som plomma i egget, og det unner jeg deg av hele mitt hjerte. Jeg tror jeg må legge deg til som min favoritt, så jeg kan følge litt med deg, he, he! Jeg tar jo IKT på nettet nå, så jeg må ha noen koselige avbrekk i min ensomme studiedag! Her har vi det bare fint! Ole Kristian og jeg har nettopp vært inne i Oslo for å pusse opp i Pernille's nyinnkjøpte leilighet på Grünerløkka. Hun stortrives både på lærerskolen og i sitt nye hjem. Nicolai driver jo med musikken, og jeg tror ikke den gutten har andre fag enn musikk på den skolen!!Bendik trives og så på skolen og med p spille fotball. Ja, så har han begynt å spille bass!!Du må kose deg videre langt der oppe i Nordfjord, og hilse så mye til Andreas og Yngvild.
Ps! Gleder meg til å følge deg!
Go'klem fra "tante" Line i Arendal

Vilde sa...

Hei Tjoms, knall med nyheter fra denne fronten!! Den var en herlig film du la ut, hoftevrikk og jodling, kan det bli bedre?? Jodling er en klar ny favoritt (rett etter joiking så klart!!). Han synger ca. like fint som meg og Hilde når vi kjører bil...

Martin sa...

haha!
dansinga til jodjeren rundt 1:30 toppet det hele!

Vilde sa...

Ja ikke sant?? Jeg la også merke til den deilige hoftevrikken!!

Katrine sa...

Ojojoj! Ska sei det blei heftig aktivitet her nå ja! så gøy å høre fra dere au! Skal legge ut en ny oppdatering nå.. men først litt tilbake til dere: Skal vi se..

Hilde: Ja jeg har fått ditt brev og du har fått igjen! Forresten så er det veldig veldig koselig å få brev så det er bare å begynne å skrive;)

Lisbeth: hej hå jeg håper du har det fint du og?!? Og ja vi har frihelg nå men jeg blir her på skolen. Kommer hjem 5. oktober!

Ida: Godt å høre at du også har det bra!

Line: Så koselig å høre fra deg! Jeg skal hilse så mye tilbake fra broderen og Yngvild! Og du må love å hilse veldig mye til deg selv og dine! Høres ut som om dere og har det bra;)

Vilde: Jeg visste at du kom til å elske den! og hoftevrikken er faktisk helt fantastisk! Den er innøvd den!! Men jeg skal legge meg i hardtrening så jeg kan jodle i bryllupet ditt:p Så du får bare glede deg!